Webinaari | Järjestäjä Opetushallitus |

Tietosuojan vaikutustenarviointien työkalun ja ohjeistusluonnoksen esittelytilaisuus

Opetushallitus järjestää 5.6. klo 12-15 etätilaisuuden, jossa esitellään vaikutustenarvioinnin työkalua sekä ohjeistusluonnosta.

Tapahtuma alkaa
keskiviikkona, 05.06.2024
klo 12:00

Tapahtuma päättyy
keskiviikkona, 05.06.2024
klo 15:00

Opetushallitus järjestää 5.6. klo 12-15 etätilaisuuden, jossa esitellään vaikutustenarvioinnin työkalua sekä ohjeistusluonnosta. Materiaali julkaistaan Opetushallituksen sivuilla syksyllä 2024. Tapahtuma on suunnattu tietosuojatyöstä vastaaville henkilöille opetuksessa, mutta työkalu ja ohjeet soveltuvat myös muun muassa varhaiskasvatuksen ja vapaan sivistystyön hyödynnettäväksi.

Vaikutustenarvioinnin työkalu ja ohjeistusluonnos on osa varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön digitalisaation viitekehystyössä luotavaa kansallista tietosuojan ja -turvan toimintamallia.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, jonka yhteydessä voi esittää ennakkokysymyksiä. Kysymykset pyritään ottamaan huomioon tapahtumassa. Ilmoittauduttehan 29.5. klo 14 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Tapahtumaa ei tallenneta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset