Webinaari | Järjestäjät Kaswu Oy, Microsoft, Sulava Oy | Mennyt

Tekoäly – oppimisen ja valmentamisen uusi vaikuttava moderni työväline

Microsoft, Sulava ja Kaswu Oy järjestävät maksuttoman webinaarin, jossa käydään läpi miten tekoälyä voidaan käyttää opettamisen ja valmentamisen tukena. Esittelyssä erilaisia käyttötapoja sekä käytännön esimerkkejä siitä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää oppimiseen ja valmentamiseen.

Tapahtuma alkaa
tiistaina, 16.05.2023
klo 15:00

Tapahtuma päättyy
tiistaina, 16.05.2023
klo 16:00

Mennyt

Webinaari on suunnattu erityisesti opettajille, rehtoreille, kouluttajille ja valmentajille, jotka haluavat parantaa vaikuttavaa oppimiskokemusta modernilla työvälineellä. Kaikkien organisaatioiden henkilöstön oppimisesta ja ammatillisesta kehittymisestä vastaavat henkilöt saavat tässä webinaarissa myös vinkkejä omaan työhönsä.

Jokaisella opetus- ja valmennusalan ammattilaisella on jo nyt mahdollisuus hyödyntää työssään olemassa olevia tekoäly -ominaisuuksia, jotka löytyvät niin Teamsista, Bingistä kuin ChatGPT:stä. Kaikki nuo työkalut voivat auttaa meitä saavuttamaan parempia tuloksia sekä kohdentamaan työaikaa olennaisempaan. Tekoäly-työkalut kykenevät tuottamaan sujuvaa ja luonnollista tekstiä vastauksena erilaisiin kysymyksiin. Tämä teknologia tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia opetuksen ja valmennuksen parantamiseen.

Tapahtumasta muualla