Hyppää suoraan tuloksiin

Koklaamo

STEAM |

Koklaamo on oululaisen Hintan koulun makerspace-tila.

STEAM in Oulu

Perusopetus |

Videolla esitellään, mitä STEAM-opetus tarkoittaa ja miten sitä toteutetaan Oulun peruskouluissa ja päiväkodeissa. Tekstitys suomeksi.

Matikkatunti

Matematiikka |

Yläkoulun mafyke-open ajatuksia ja harjoituksia matematiikan opetukseen ja opiskeluun.

STEAMing Experiences

Lukio |

STEAMing Experiences on Opetushallituksen rahoittama hanke, jossa on mukana Kaurialan lukio Hämeenlinnasta ja Salon lukio. Hankkeen päätavoitteena on kehittää mukana olevien lukioiden sekä yhteistyötahojen kanssa tieteen, teknologian, taiteen, muotoilun, suunnittelun ja matematiikan yhdistämistä uudenlaisilla, kokonaisvaltaista oppimista ja ymmärrystä tuottavalla sekä kaikkia lukion oppiaineita hyödyntävillä tavoilla.

Kunnallisten asiakirjojen säilytysajat. Määräykset ja suositukset. Opetustoimi 12

Julkaisut |

Säilytysaikamääräykset ja -suositukset koskevat arkistolain 6 §:n tarkoittamia asiakirjoja ja niihin rinnastettavia tietoaineistoja, joita kertyy kuntiin ja kuntayhtymiin niiden tehtävien hoidon tuloksena. Nämä julkaisut sisältävät sekä suosituksia että määräyksiä. Suositusten tarkoitus on auttaa arkistonmuodostajia määrittämään, kuinka kauan säilytetään niitä asiakirjoja ja tietoja, joita arkistolaitos ei ole määrännyt pysyvästi säilytettäväksi. Määräykset perustuvat arkistolaitoksen päätökseen pysyvästi säilytettävistä kunnallisista asiakirjoista ja ne ovat voimassa 1.1.2002 lähtien.

Haluatko liittyä Digikiltaan?

Valmiit Best Practices -toimintatavat digitalisaation eri vaiheisiin ohjaavat heti oikeaan suuntaan.

Siirry hakemukseen tästä